Jouw Google Ads Specialist –

Volledige Google Ads voor maar €295,-

Google Ads specialist gezocht? Zoek niet verder, want u heeft hem gevonden. Met 11+ jaar ervaring als gecertificeerd specialist stuw en wij uw website naar nieuwe hoogten op het gebied van bezoekers en omzet. 

U kiest hierbij zelf wat voor klanten u wilt bereiken: door samen de lijst met zoektermen te bekijken en door uw advertentiegebied af te bakenen. Adverteer bijvoorbeeld alleen op desktop-computers of juist alleen op mobiel. Richt uw Google-advertenties alleen tot regionale klanten of juist tot gebruikers in de hele wereld.

Google Ads Campagne opzetten

Google Ads is zo ontworpen dat in feite iedereen een campagne kan starten. Dat het relatief makkelijk is, wil echter niet zeggen dat het eenvoudig is. Google Ads advertenties kunnen namelijk duur uitpakken wanneer u de verkeerde zoektermen uitkiest of wanneer uw advertentietekst niet genoeg kliks oplevert.

Voor een onervaren SEA-marketeer (Search Engine Advertising) kan dat een dure grap zijn. Het vergt experimenteren om te zien welke zoektermen en advertentieteksten werken, en dat experimenteren kost geld.

Nee, dan kunt u beter een Google Ads specialist in de arm nemen. Die zet een professionele Google Ads campagne op, waarmee u in mum van tijd die extra bezoekers scoort. Dat alles zónder onnodige kosten te maken voor het testen van zoekwoorden. U zet ons voor €25 per uur aan het werk; een bedrag dat u vrijwel onmiddellijk terugverdient.

Volledige Google Ads voor maar €295,-

Uitbesteden is tijd besparen

Wanneer u ons als Google Ads specialist inhuurt, weet u dat uw Google Ads campagne een succes wordt. Niet alleen bespaart u kosten, maar ook maakt dit heel wat tijd vrij. Tijd die u weer aan uw core product kunt besteden. Dat is wel zo prettig, toch?

Wij zijn gevestigd in Breda, maar werken voor klanten in de wijde regio. Dus ook als u in Oosterhout, Roosendaal, Den Bosch of Tilburg gevestigd bent, kunt u prima zaken doen. Aan het begin van de samenwerking schudden wij elkaar de hand en laat u weten wat uw wensen zijn. Vervolgens ga ik voor u aan de slag en ervaart u al snel resultaat.

Neem Contact Op

06-17570354

partner@googleadsbreda.nl

Bel nu!