Online Adverteren – Volledige Google Ads voor maar €295,-

Er is één plek waar vrijwel elke klant is te vinden: internet. Dat feit maakt online adverteren dan ook zo aantrekkelijk. De vraag is dus niet langer waar u uw doelgroep vindt, maar hóe. Het antwoord op die vraag is Google, want Google heeft een enorm advertentienetwerk met verschillende kanalen waarop die advertenties zichtbaar zijn.

Zo kunt u Google adverteren, met het programma Google Ads, via Google Shopping adverteren en display adverteren. Laten we eens kijken naar de verschillen tussen deze vormen van online adverteren.

Google Adverteren

Google Ads is het advertentieprogramma waarmee u boven de zoekresultaten op Google adverteert. U dient aan te geven bij welke zoektermen u uw advertentie wilt laten verschijnen en u mag hier een bod op uitbrengen, met het risico dat uw concurrent méér biedt. De precieze advertentietekst kan uw campagne maken of breken.

Google Shopping Adverteren

Google Shopping geeft bij productspecifieke zoekopdrachten het aanbod van allerlei webwinkels weer. Uw webwinkel (indien van toepassing) kan hier ook tussen staan. Het voordeel is dat de klant vóór het klikken al de prijs en aanbieder heeft bekeken. De kans op een verkoop is dan ook bijzonder groot.

Volledige Google Ads voor maar €295,-

Display Adverteren

In plaats van een tekstadvertentie kunt u ook een banner laten plaatsen. Niet boven de zoekresultaten van Google, maar op de websites uit het Google AdSense netwerk, die naar verluid 90% van alle internetgebruikers bereiken. Ook hier dient u uiterst voorzichtig met uw budget te zijn.

Neem Contact Op

06-17570354

partner@googleadsbreda.nl

Bel nu!